Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 48€

Αναζήτηση
Pharma Lead Pharmalead Travel Mints-Συμπλήρωμα Διατροφής Ανακούφιση από το Τζετ Λαγκ, 15 Παστίλιες

Pharma Lead Pharmalead Travel Mints-Συμπλήρωμα Διατροφής Ανακούφιση από το Τζετ Λαγκ, 15 Παστίλιες

Κωδικός προϊόντος: 27391
6.16€ 4.44€
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 36 Πόντους
Το 360Pharm ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

Συμβάλλει στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα του τζετ λαγκ.

Περιέχει επίσης βιταμίνη Β6 που συμβάλλει φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική νευρική και ψυχολογική λειτουργία.

Κάθε παστίλια περιέχει 0,5 mg μελατονίνη, η οποία συμβάλλει στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (τζετ λαγκ)1

Tα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ελάχιστη πρόσληψη 0,5 mg μελατονίνης πριν από την κατάκλιση, την πρώτη ημέρα του ταξιδιού και λίγες ημέρες μετά την άφιξη στον προορισμό.

Η μελατονίνη επίσης συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί και αυτό επιτυγχάνεται με την κατανάλωση 1 mg μελατονίνης (2 παστίλιες) πριν την κατάκλιση.

Περιέχει επίσης βιταμίνη Β6 που συμβάλλει φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική νευρική και ψυχολογική λειτουργία.

 

Τροφοδοσία του οργανισμού με πρόσθετα θρεπτικά συστατικά. Συνήθως, μία ισσοροπημένη διατροφή βοηθάει στην πρόσληψη όλων των θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται το σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ιατρικών καταστάσεων. Βοηθάει επίσης στην βελτίωση της διάθεσής σας. Αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας και ενδυναμώνει την φυσική άμυνα του οργανισμού σας.

Συστατικά: Sorbitol, magnesium stearate, ginger root extract, natural peppermint flavor, pyridoxine hydrochloride, fennel seed extract, cinnamon bark extract, cumin seed extract, melatonin.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΑνά μέγιστη ημερήσια δόση(2 παστίλιες)%ΣΗΠ*

Εκχύλισμα πιπερόριζας (Zingiber officinale) 10:110 mg**

Βιταμίνη B6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη)8 mg571%

Εκχύλισμα σπόρων μάραθου (Foeniculum vulgare) 10:12 mg**

Εκχύλισμα φλοιού κανέλας (Cinnamomum zeylanicum) 10:12 mg**

Εκχύλισμα σπόρων κύμινου (Cuminum cyminum) 10:12 mg**

Μελατονίνη1 mg**

* ΣΗΠ: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα
** Δεν έχει θεσπισθεί ΣΗΠ

1-2 παστίλιες την ημέρα, λίγο πριν το ταξίδι σας

Κατάλληλο για

Γεύση μέντας Κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών.

EOF

Αριθμός ευρετηρίου ειδοποίησης 11877/2-2-2023

Προφυλάξεις

Προειδοποιήσεις: Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Tο προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, πριν καταναλώσετε το προϊόν. Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 12 ετών. Το προϊόν φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλλάσεται μακριά από παιδιά.

Σχετικά προϊόντα

-28%
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του 360pharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@360pharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.