Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 48€

Αναζήτηση

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Η πανδημία του κορονοϊού εχει εισβάλει για τα καλά  στην ζωή μας και έχει πλήξει πλέον πολλές χώρες μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενήλικες και οι γονείς είναι ότι ο κορωνοϊός δεν προσβάλλει τα παιδιά όσο τους ενήλικες. Αντιθέτως, οι λοιμώξεις μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Τα βασικά μέτρα προστασίας είναι:Καλό και συχνό πλύσιμο των χεριών ή/και απολύμανση με αλκοολούχο διάλυμα, Βήχας και φτέρνισμα στον αγκώνα, Αποφυγή του συγχρωτισμού με πολλά άτομα, Αποφυγή αγγίγματος του προσώπου με τα χέρια, Αποφυγή της επαφής με άτομα που νοσούν ή είναι θετικά στον κορωνοϊό.

 Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

  Η χρήση μη ιατρικής (ή ιατρικής/χειρουργικής) μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

 Ειδικά για τους μαθητές από το Νηπιαγωγείο έως και την Γ’ Δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων, στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων όταν υπάρχει συνωστισμός, όπως ενδεικτικά κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα, καθώς και στην περίπτωση συνωστισμού σε κυλικεία εξωτερικού χώρου, στα μέσα μεταφοράς μαθητών, κατά την περίοδο προσαρμογής στο νηπιαγωγείο, από υγιή, σταθερό συνοδό (γονέα, κηδεμόνα ή άλλο πρόσωπο).


Πηγή:covid19.gov.gr

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του 360pharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@360pharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.