Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 48€

Αναζήτηση

ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Ενυδατωμένη Επιδερμίδα το Καλοκαίρι: Συμβουλές για Λαμπερό και Υγιές Δέρμα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η επιδερμίδα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η έκθεση στον ήλιο και η αυξημένη εφίδρωση μπορούν να οδηγήσουν σε αφυδάτωση και απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Στο 360PHARM, διαθέτουμε μια ποικιλία προϊόντων και συμβουλών για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και λαμπερή όλο το καλοκαίρι.

1. Καθημερινή Ενυδάτωση

Η καθημερινή ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια υγιή επιδερμίδα. Επιλέξτε ενυδατικές κρέμες και ορούς που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη ή αλόη βέρα. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση.

Προτεινόμενα Προϊόντα:

• Ενυδατική Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ: Ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα, ιδανική για χρήση πρωί και βράδυ.
• Ορός Ενυδάτωσης με Αλόη Βέρα: Καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, προσφέροντας αίσθηση δροσιάς.

2. Αντηλιακή Προστασία

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για την πρόληψη της αφυδάτωσης και των βλαβών από την UV ακτινοβολία. Χρησιμοποιήστε καθημερινά αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF 30 ή 50).

Προτεινόμενα Προϊόντα:

• Αντηλιακή Κρέμα με SPF 50: Προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα.
• Αντηλιακό Σπρέι με Βιταμίνη Ε: Εύκολο στην εφαρμογή και κατάλληλο για επαναλαμβανόμενη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Ενυδάτωση από Μέσα

Η σωστή ενυδάτωση ξεκινά από μέσα. Πίνετε άφθονο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρήσετε το σώμα και την επιδερμίδα σας ενυδατωμένα. Προσθέστε φρούτα και λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό στη διατροφή σας, όπως αγγούρια, καρπούζι και πορτοκάλια.

4. Καθαρισμός και Απολέπιση

Ο τακτικός καθαρισμός και η απολέπιση βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων. Χρησιμοποιήστε ήπια καθαριστικά και αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια που μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα.

Προτεινόμενα Προϊόντα:

• Αφρώδες Καθαριστικό Προσώπου: Καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει την επιδερμίδα.
• Απολεπιστική Κρέμα με Φυσικά Συστατικά: Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.

5. Μάσκες Ενυδάτωσης

Οι μάσκες ενυδάτωσης προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Χρησιμοποιήστε μάσκες προσώπου 1-2 φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας δροσερή και λαμπερή.

Προτεινόμενα Προϊόντα:

• Ενυδατική Μάσκα με Υαλουρονικό Οξύ: Αναπληρώνει την υγρασία και προσφέρει λάμψη.
• Φύλλα Μάσκας με Καταπραϋντικά Συστατικά: Ιδανικά για μετά την έκθεση στον ήλιο.

6. Extra Συμβουλές

• Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό: Προτιμήστε το χλιαρό νερό για το ντους και το πλύσιμο του προσώπου σας.
• Χρησιμοποιήστε ένα υγραντήρα: Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στον αέρα, ειδικά σε κλιματιζόμενους χώρους.
• Φορέστε ελαφριά ρούχα: Προτιμήστε βαμβακερά υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει.

Με αυτές τις απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές και τα κατάλληλα προϊόντα από το 360pharm, μπορείτε να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και λαμπερή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Προστατέψτε και περιποιηθείτε το δέρμα σας, και απολαύστε ένα καλοκαίρι γεμάτο υγεία και ομορφιά!
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του 360pharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@360pharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.