Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 48€

Αναζήτηση

Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η Σωστή Χρήση του Αντηλιακού στα Παιδιά

Η προστασία του δέρματος των παιδιών από τον ήλιο είναι κρίσιμη για την υγεία τους, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα, πρόωρη γήρανση του δέρματος, ακόμα και καρκίνο του δέρματος. Επομένως, η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη. Ας δούμε πώς μπορείς να διασφαλίσεις ότι το αντηλιακό χρησιμοποιείται σωστά στα παιδιά.

1. Επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού

- Δείκτης Προστασίας (SPF): Επιλέξτε αντηλιακό με SPF τουλάχιστον 30. Για παιδιά με πολύ ανοιχτό δέρμα ή με ευαισθησία στον ήλιο, μπορεί να χρειαστεί SPF 50 ή υψηλότερο.
- Ευρεία Προστασία: Βεβαιωθείτε ότι το αντηλιακό προστατεύει από τις UVA και UVB ακτίνες.
- Αδιάβροχο: Τα παιδιά τείνουν να παίζουν στο νερό και να ιδρώνουν πολύ, οπότε το αδιάβροχο αντηλιακό είναι σημαντικό για συνεχή προστασία.

2. Εφαρμογή του αντηλιακού

- Ποσότητα: Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Για ένα παιδί, περίπου 30ml (μία γεμάτη παλάμη) είναι κατάλληλη ποσότητα για πλήρη κάλυψη του σώματος.
- Χρόνος Εφαρμογής: Εφαρμόστε το αντηλιακό τουλάχιστον 20-30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο για να απορροφηθεί σωστά από το δέρμα.
- Συχνότητα Επαναφοράς: Ανανεώστε το αντηλιακό κάθε 2 ώρες, και πάντα μετά από κολύμπι, εφίδρωση ή σκούπισμα με πετσέτα.

3. Προστασία των ευαίσθητων περιοχών

- Πρόσωπο και Αυτιά: Μην ξεχνάτε το πρόσωπο, τα αυτιά και τον αυχένα. Χρησιμοποιήστε ειδικό αντηλιακό για το πρόσωπο που είναι πιο απαλό και δεν προκαλεί ερεθισμούς.
- Χείλη:  Χρησιμοποιήστε αντηλιακό lip balm για την προστασία των χειλιών.

4. Επιπρόσθετα Μέτρα Προστασίας

- Ρούχα: Ενθαρρύνετε τα παιδιά να φορούν ελαφριά, μακρυμάνικα ρούχα και καπέλα με γείσο για επιπλέον προστασία.
- Σκιά: Προσπαθήστε να κρατήσετε τα παιδιά στη σκιά, ειδικά μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ., όταν η ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο έντονη.
- Γυαλιά Ηλίου: Χρησιμοποιήστε γυαλιά ηλίου που προστατεύουν από την ακτινοβολία UV για να προστατεύσετε τα μάτια των παιδιών.

5. Εκπαίδευση των Παιδιών

- Ενημέρωση: Διδάξτε στα παιδιά γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούν αντηλιακό και πώς να το εφαρμόζουν μόνα τους.
- Συνήθεια: Κάντε την εφαρμογή του αντηλιακού μια καθημερινή συνήθεια, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η σωστή χρήση του αντηλιακού είναι μια απλή αλλά ουσιώδης πρακτική που μπορεί να προστατεύσει το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά θα παραμείνουν ασφαλή και υγιή ενώ απολαμβάνουν τον ήλιο.
Στο 360PHARM, προσπαθούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και προϊόντα για την υγεία και την προστασία των παιδιών σας. Επισκεφτείτε μας για να δείτε την πλήρη γκάμα των αντηλιακών προϊόντων μας και να λάβετε επιπλέον συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.



---
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του 360pharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@360pharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.