Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 48€

Αναζήτηση
XLS MEDICAL Pro7 Xάπια Αδυνατίσματος , 7 οφέλη κλινικά αποδεδειγμένα - έως και 5X μεγαλύτερη απώλεια βάρους απ' ότι μόνο με δίαιτα, 180 κάψουλες

XLS MEDICAL Pro7 Xάπια Αδυνατίσματος , 7 οφέλη κλινικά αποδεδειγμένα - έως και 5X μεγαλύτερη απώλεια βάρους απ' ότι μόνο με δίαιτα, 180 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 25739
110.89€ 66.53€
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 537 Πόντους
Το 360Pharm ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

XLS MEDICAL Pro7 Xάπια Αδυνατίσματος - 7 οφέλη κλινικά αποδεδειγμένα - έως και 5X μεγαλύτερη απώλεια βάρους απ' ότι μόνο με δίαιτα (1) - 180 κάψουλες - 1 μήνας

Το XLS MEDICAL PRO-7 είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση και πρόληψη του υπερβολικού βάρους. Περιέχει Okranol®, ένα αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα φυτικών ινών, το οποίο έχει αποδειχθεί κλινικά ότι δεσμεύει το διατροφικό λίπος, με αποτέλεσμα να μειώνει το σωματικό βάρος αλλά και το υπάρχον σωματικό λίπος. Το XLS MEDICAL PRO-7 φέρνει 7 οφέλη κλινικά αποδεδειγμένα και σε βοηθάει να χάσεις έως και 5x περισσότερο βάρος απ' ότι μόνο με δίαιτα(1).

 Η συσκευασία περιέχει 180 κάψουλες και επαρκεί για 1 μήνα. Λαμβάνετε το XLS MEDICAL PRO-7 για τουλάχιστον 1 μήνα ή περισσότερο ανάλογα με το στόχο απώλειας βάρους. Για να πετύχετε την επιθυμητή απώλεια βάρους, συνιστούμε να λαμβάνετε το προϊόν για 12 εβδομάδες.

 Με το XLS MEDICAL οι μικρές προσπάθειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Λαμβάνετε XLS MEDICAL + ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ + ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ + ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ = ΧΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ

• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ & 7 ΟΦΕΛΗ Το XLS MEDICAL PRO-7 σας βοηθά να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ' ότι μόνο με δίαιτα, με 7 οφέλη: μειώνει σημαντικά το ΔΜΣ, μειώνει το υπάρχον σωματικό λίπος, μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης, πετυχαίνει αποτελέσματα μετά από μόλις 1 μήνα , συμβάλλει στη μείωση του αισθήματος πείνας, βοηθάει στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού και βοηθάει στην ανάπτυξη της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας(2).

• ΧΑΣΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ OΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ(1) χάρη στο κύριο συστατικό Okranol®, το οποίο δεσμεύει το διατροφικό λίπος, σχηματίζοντας ένα σύμπλεγμα λίπους - ίνας τόσο μεγάλο που δεν απορροφάτε από το σώμα.

• ΜΕΙΩΝΕΙ TΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ: Ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας μετά από μόλις 1 μήνα. Μειώνει σημαντικά το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ), το μέγεθος μέτρησης του σωματικού λίπους με βάση το ύψος και το βάρος, μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης.

• ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ: Το XLS MEDICAL PRO-7 συμβάλλει στην αλλαγή της σύνθεσης της μικροχλωρίδας προς μια ισορροπημένη μικροχλωρίδα η οποία παίζει ένα ευεργετικό ρόλο στην απώλεια βάρους. Έτσι, βοηθά να αυξηθεί η υγιής εντερική μικροχλωρίδα που συνδέεται με ένα υγιές βάρος.

• ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ: το κύριο συστατικό Okranol® είναι από 100% φυσικές πηγές. Δεν περιέχει πρόσθετες τεχνητές αρωματικές ύλες ή συντηρητικά. Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Δεν είναι καθαρτικό. Η σειρά XLS MEDICAL είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη σειρά απώλειας βάρους σχεδιασμένη να σας βοηθήσει να επιτύχετε το επιθυμητό βάρος.

Προφυλάξεις

• Κατάλληλο μόνο για ενήλικες ηλικίας άνω των 18 ετών.

• Για να επιτευχθεί η ευεργετική δράση των φυτικών ινών κατά τη διέλευση τους στο γαστρεντερικό σύστημα, συνιστάται η κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού ημερησίως.

• Το XLS MEDICAL PRO-7 δεν πρέπει να λαμβάνεται:

- Κατά τη διάρκεια της κύησης ή της γαλουχίας  

- Εάν ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) σας είναι κάτω από 18,5

- Εάν είστε αλλεργικός/ή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα συστατικά περιέχει το προϊόν

• Παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία υγείας προτού ξεκινήσετε τη λήψη του XLS MEDICAL PRO-7 εάν:

  • Έχετε οποιαδήποτε προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση
  • ­Χρησιμοποιείτε φαρμακευτική αγωγή για τη μείωση της χοληστερόλης.
  • Έχετε ανεπάρκεια κάποιας λιποδιαλυτής βιταμίνης (A, D, E & K).
  • Πάσχετε από διαβήτη

- Το XLS MEDICAL PRO-7 περιέχει ίχνη οξαλικών οξέων, τα οποία βρίσκονται σε πολλά πράσινα λαχανικά. Εάν πάσχετε από νεφροπάθεια ή έχετε πέτρες στα νεφρά, αποφεύγετε την τακτική λήψη του προϊόντος.  Συνιστάται να λαμβάνονται άλλες αγωγές (π.χ αντισυλληπτικό χάπι) τουλάχιστον μία ώρα πριν, ή τέσσερις ώρες μετά τη λήψη του XLS MEDICAL PRO-7.

• Παρακαλούμε διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν τη χρήση.

• Να φυλάσσεται σε θέση, την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά

• Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία 25°C ή χαμηλότερη.

Ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν αναφερθεί για το XLS MEDICAL PRO-7: δυσφορία, αντιδράσεις υπερευαισθησίας, όπως εξάνθημα, κνησμός και πρήξιμο, κεφαλαλγία και ήπια γαστρεντερικά συμπτώματα (όπως ναυτία, πόνος στο στομάχι, φούσκωμα, διάρροια και δυσκοιλιότητα). Εάν παρατηρήσετε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια, σταματήστε να παίρνετε το XLS MEDICAL PRO-7.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

(1) Uebelhack et al, 2019 in Jorunal of Obesity (απώλεια βάρους σε διάστημα 12 εβδομάδων).

(2) Cooper et al, 2020, Δεδομένα αρχείου

Το προϊόν είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν και έχει σήμανση CE.

 Λαμβάνετε δύο (2) κάψουλες XLS MEDICAL PRO-7 τρεις (3) φορές την ημέρα, αμέσως μετά από κάθε γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό)

·        Ακόμα και αν παραλείψετε κάποιο γεύμα, λάβετε δύο (2) κάψουλες.

·        Μην υπερβαίνετε τις έξι (6) κάψουλες ημερησίως.

·        Η αποτελεσματική διαχείριση του σωματικού βάρους απαιτεί μακροχρόνια δέσμευση και υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. 

·        Συνιστάται να καταναλώνετε 2 λίτρα νερό ημερησίως.

·        Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Σχετικά προϊόντα

-28%
4.71€ 3.39€
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του 360pharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@360pharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.